TSO

Er is een wettelijke verplichting dat elke basisschool zorg draagt voor een tussenschoolse voorziening. Wij hebben het overblijven uitbesteed aan Doomijn Lunchplein, een professionele organisatie op dit terrein.

Wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang dan kunt u zich inschrijven op het ouderportaal van Doomijn via www.mijndoomijn.nl/lunchplein Zodra uw inschrijving is verwerkt, ontvangt u hiervan een bevestiging via de e-mail. Wij vragen u uw kind minimaal 2 weken voor de gewenste aanvangsdatum in te schrijven. Direct na de inschrijving kunt u uw kind inplannen op het ouderportaal en is de naam van uw kind zichtbaar op de aanwezigheidslijst van het overblijfteam. Op deze manier is op tijd bekend dat uw kind voor de 1e keer overblijft.

 

Heeft u nog vragen over de tussenschoolse opvang  kijk dan op  www.doomijn.nl op het onderdeel Lunchplein of neem contact op met de afdeling Klantadvies van Doomijn op 038- 421 45 21. Aan- en afmelden doet u via het ouderportaal. Heeft u vragen over de opvang van uw kind dan kunt u terecht bij de schoolco√∂rdinatoren Agnes de Weert en Francien Docter. Zij zijn aanspreekpunt voor ouders ongeacht in welke klas uw kind zit en telefonisch te bereiken via 06-52004217 (Agnes) of 06-14345808 (Francien). Bij geen gehoor kunt u de voicemail inspreken of een bericht sturen via WhatsApp of SMS.

Doomijn